Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden MC- PHONE | Smartphone en tablet

Algemene Reparatie voorwaarden Consumentenelektronica, toepasselijk in gevallen waarin MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie als reparateur van consumenten elektronica optreedt.

Artikel 1. Gegevens MC- PHONE | Smartphone en tablet

MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie is gevestigd te

Pearsonlaan 66
3527CD Utrecht

U kunt ons van maandag t/m zaterdag bereiken op:

Telefoonnummer: 0634602336

Email: info@mc-phone.nl

KvK nummer: 76583007

BTW-nummer: NL003153379B19

Artikel 2. Klachten of defecten aan toestellen

Bij reparatie wordt uitgegaan van de klacht(en) aan het toestel die op de reparatie bon staat/staan omschreven. MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie onderzoekt altijd alle functionaliteiten van het gerepareerde toestel. Indien het toestel waterschade opgelopen heeft moet dit door de consument vooraf vermeld worden. De consument gaat akkoord met een waterschadebehandeling waarvoor standaard €25 inclusief BTW in rekening word gebracht.

Artikel 3. Prijzen

De prijs van de reparatie wordt uitsluitend vastgesteld op basis van de prijzen die vermeld staan op onze website. Deze prijs is opgebouwd uit onderdelen, montage en 12 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel. Werkt de touch-functie van het nieuwe scherm niet goed? Daar geven wij garantie op! Op breuken in het glas of LCD daarentegen niet. Op batterijen, oplaadpunten, audiojacks geldt een garantietermijn van 3 maanden

Artikel 4. Betalingen op factuur

MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie accepteert alleen betalingen op factuur van, bij MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie, aangemelde bedrijven. Facturering is daarbij alleen mogelijk op 14 dagen. Eventuele betalingen op 30 dagen is mogelijk in overleg en met geldige redenen. MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie behoudt zich het recht om betalingen op factuur op 30 dagen af te keuren. Zakelijke klanten kunnen voor vragen en/of aanmeldingen e-mailen naar info@mc-phone.nl

Artikel 5. Onderzoek

Als bij het onderzoek blijft dat de prijs van de reparatie hoger is dan de kostenraming zoals vermeld staat op onze website, wordt er contact opgenomen met de consument. De consument moet hiervoor akkoord geven zodat het toestel compleet werkend is. Indien de consument niet akkoord gaat met de hogere reparatiekosten zal het toestel ongeprepareerd retour gezonden worden aan de consument.
MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie hanteert geen onderzoekskosten. Mocht de consument het toestel niet willen laten repareren dan worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Indien het toestel een waterschadebehandeling heeft gehad maar de consument wil geen verdere kosten maken dan wordt er €25 in rekening gebracht voor de waterschadebehandeling.

Artikel 6. Garantie

MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie geeft 12 maanden garantie op het vervangen onderdeel zoals vermeld staat op de reparatie bon, met uitzondering van batterijen, oplaadpunten en audiojack, Hiervoor geld een garantietermijn van 3 maanden.  Deze garantie geld niet voor stoot-, val- of waterschade wat na de reparatie is aangebracht. Tevens is uw reparatie bon uw garantiebewijs. Heeft U deze bon niet meer in uw bezit dan kunnen wij U geen garantie verlenen. Een offerte of bankafschrift kan niet worden gezien als garantiebewijs.
 MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie is niet aansprakelijk voor eventuele verdere schade aan uw toestel en geeft geen garantie op onderdelen welke na reparatie defect zijn geraakt.
Let op: glasbreuken en gebroken LCD’s vallen na de reparatie NIET onder de garantie.

Artikel 7. Verzending van toestellen

MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie neemt toegestuurde toestellen aan. Echter vragen wij aan onze consumenten om het pakket met daarin uw toestel aangetekend en verzekerd op te sturen naar ons. MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie zal uw toestel ook aangetekend en verzekerd retour zenden. Deze verzendkosten zijn voor de rekening van de consument.
 Bij eventueel verlies of diefstal wordt dit door MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie afgehandeld met de betreffende transporteur. MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie kan niet aangeven hoe lang deze afhandeling bij de transporteur kan duren.

Artikel 8. Fabrieksgarantie

De reparaties die MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie uitvoert zijn buiten de fabrieksgarantie van Apple, HTC, Huawei, LG, Motorola, One Plus, Samsung en Sony e.d.. Officieel gezien vervalt de fabrieksgarantie bij de reparatie. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat de fabrieksgarantie al verlopen is op het moment dat uw toestel schade heeft geleden. Uiteraard bieden wij onze garantie aan zoals vermeld in artikel 6.

Artikel 9. Niet betaalde/afgehaalde producten

Indien de reparatie voltooid is en de klant is hiervan op de hoogte gesteld, heeft de consument drie (3) maanden de tijd om het toestel te betalen en af te halen. Indien de consument dit na drie (3) maanden niet gedaan heeft, is MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie gerechtigd het product te vernietigen.

Artikel 10. Werkwijze

MC- PHONE | Smartphone en tablet reparatie werkt met een bonnen systeem. Dit houdt in dat wanneer U als klant uw toestel inlevert, u een reparatiebon van de medewerker mee krijgt waarop staat vermeld om welk type toestel het gaat en wat de klacht/reparatie is. De bon is het afhaalbewijs van uw toestel. Wanneer u de bon van het ingeleverde toestel bent verloren, moet u via de aankoopbon van het toestel aantonen dat het toestel van u is. Dit om fraude te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Tevens is uw reparatiebon het garantiebewijs van de reparatie. Bewaar deze bon dus goed en maak er thuis voor de zekerheid een kopie/scan van. Zonder reparatiebon / garantiebewijs kunnen wij géén garantie geven.

Wanneer u uw toestel verstuurd of inlevert voor reparatie bij onze vestiging, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Make an Appointment